Acasă ACTUALITATE Un tânăr de 23 de ani a pus pe jar politia

Un tânăr de 23 de ani a pus pe jar politia

0

Un tânăr de 23 de ani, din Bacău a fost urmărit de polițiști după ce a furat mai multe autoturisme.
Pentru a-l putea prinde, oamenii legii au facut mai multe percheziții domiciliare. Acum, acesta se află în arest și riscă să stea ani grei în spatele gratiilor dacă va fi găsit vinovat

La 23 de ani, un tânărul din Bacău cu siguranța s-a inspirat din filmele de acțiune.
Astfel, Cristinel a comis mai multe furturi în Bacău și nu numai. Zilele trecute, oamenii legiii l-au capturst pe tanar intr-o actiune fulger.

„La data de 16 aprilie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că din curtea unei locuințe a fost sustras un autoturism ce fusese lăsat de proprietar descuiat, iar cheia era lângă schimbătorul de viteze. În urma cercetărilor efectuate a fost identificat bănuitul comiterii faptei, un tânăr de 23 ani, din județul Bacău. În cadrul dosarului penal, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale (SIC) Iași și Secției nr. 3 Poliție Rurală Ciurea au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului Bacău, beneficiind de sprijinul polițiștilor băcăuani. În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui auto fără permis de conducere”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.