ACTUALITATEUltima ORA

Primul zbor charter către Antalya a decolat deja de pe Aeroportul Enescu din Bacău

Primul zbor charter către Antalya a decolat deja de pe Aeroportul Enescu din Bacău

Compania aeriană Hisky va opera zborul charter Bacău-Antalya în fiecare zi de sâmbătă în perioada 10.06.2023 – 09.09.2023

Începutul sezonului de vacanță aduce vești bune pentru pasionații de călătorii. Astăzi, pe Aeroportul Enescu din Bacău, a decolat primul zbor charter către destinația populară Antalya, în Turcia. Această oportunitate de a călători într-un mod confortabil și accesibil este oferită de compania aeriană Hisky, care va opera acest zbor în fiecare zi de sâmbătă, în perioada 10.06.2023 – 09.09.2023.

Destinația Antalya, situată pe malul Mării Mediterane, a devenit o alegere preferată pentru turiștii români în ultimii ani. Cu plajele sale spectaculoase, apele cristaline și peisajele magnifice, acest oraș oferă o gamă largă de atracții și activități pentru vizitatori. Fie că sunteți în căutarea relaxării la soare, a aventurilor în natură sau a explorării bogatei istorii și culturi locale, Antalya are ceva special de oferit pentru fiecare turist.

Prin intermediul acestui zbor charter, pasagerii vor avea posibilitatea de a călători direct din Bacău către Antalya, evitând astfel opririle și transferurile multiple. Durata zborului va fi redusă semnificativ, permițând turiștilor să ajungă mai rapid la destinația lor preferată.

Biletele de avion pentru zborul charter Bacău-Antalya sunt incluse în pachetele turistice, care pot fi rezervate la agențiile de turism partenere. Această abordare simplifică procesul de planificare a vacanței, oferind turiștilor posibilitatea de a rezerva într-un singur loc toate serviciile necesare pentru călătorie. De la transportul aerian până la cazare și activități opționale, agențiile de turism partnere asigură o experiență completă și fără griji pentru vacanța în Antalya.

Compania aeriană Hisky este recunoscută pentru serviciile de calitate oferite pasagerilor săi. Cu flota sa modernă și personalul bine instruit, Hisky se asigură că călătoria este una plăcută și sigură pentru toți pasagerii. Echipa dedicată a companiei lucrează constant pentru a oferi servicii la cele mai înalte standarde, asigurând confortul și satisfacția pasagerilor.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura