ECONOMICUltima ORA

Programul Casa Verde Fotovoltaice ajunge în județul Bacău: afla cum poți primi 20.000 de lei

Programul Casa Verde Fotovoltaice ajunge în județul Bacău: afla cum poți primi 20.000 de lei

Administrația Fondului de Mediu (AFM) a anunțat că persoanele fizice din județul Bacău se pot înscrie în programul guvernamental Casa Verde Fotovoltaice în perioada 29-31 mai 2023. Alocarea bugetară pentru Regiunea Nord-Est este de peste 279 milioane lei din bugetul național de 1,75 miliarde de lei.

Programul Casa Verde Fotovoltaice ajunge în județul Bacău: afla cum poți primi 20.000 de lei
Administrația Fondului de Mediu (AFM) a anunțat că persoanele fizice din județul Bacău se pot înscrie în programul guvernamental Casa Verde
Prin acest program, persoanele fizice pot obține finanțare de la stat în valoare de 20.000 de lei pentru a instala panouri fotovoltaice și a produce energie verde. Totuși, este necesară o contribuție proprie de 2.000 de lei din partea beneficiarului.

Cererile de finanțare trebuie încărcate de către beneficiari prin înscriere directă în aplicația AFM, iar documentele necesare includ cartea de identitate valabilă la data înscrierii, certificatul de atestare fiscală privind obligațiile către bugetul de stat, certificatul de atestare fiscală privind impozitele și taxele locale și alte venituri ale bugetului local, extrasul de carte funciară și copia cărții funciare colective.

Prin Casa Verde Fotovoltaice, AFM își propune să susțină trecerea către utilizarea energiei verzi și să reducă emisiile de gaze cu efect de seră. De asemenea, programul vine în sprijinul persoanelor fizice care își doresc să își reducă facturile la energie electrică și să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Pentru informații complete necesare înscrierii în program puteți accesa 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura