Acasă ACTUALITATE Revenire spectaculoasă: Aeroitalia relansează zborurile din Bacau

Revenire spectaculoasă: Aeroitalia relansează zborurile din Bacau

0

Revenire spectaculoasă: Aeroitalia relansează zborurile din Bacau către Roma începând cu 1 iunie

Aeroitalia reia zborurile Bacău Roma – Fiumicino începând cu 1 iunie, oferind astfel oportunități de conectivitate spre mai multe destinații din Italia. Compania va opera zboruri către Alghero, Milano (Bergamo), Olbia și Palermo. Călătoriile vor fi disponibile în zilele de marți, joi și sâmbătă, conform unui program bine stabilit. Iată programul zborurilor:

  • XZ3214 Roma 11:15 – Bacău 14:30
  • XZ3215 Bacău 15:25 – Roma 16:40

Pentru a rezerva bilete, puteți accesa site-ul Aeroitalia la adresa: https://www.aeroitalia.com/. Aici veți găsi opțiuni de rezervare pentru zborurile către Roma și celelalte destinații din Italia.

Această reluare a zborurilor către Roma este o veste bună pentru călători și deschide noi posibilități de explorare și afaceri în capitala Italiei. Roma este faimoasă pentru atracțiile sale istorice și culturale, precum Colosseumul, Forumul Roman, Piața Spaniei și Catedrala Sfântul Petru. De asemenea, este un important centru economic și comercial, oferind oportunități pentru întâlniri de afaceri și colaborări internaționale.

Reluarea zborurilor către Roma va facilita accesul către alte destinații italiene populare, cum ar fi Alghero, Milano (Bergamo), Olbia și Palermo. Aceste orașe sunt cunoscute pentru plajele lor frumoase, peisajele pitorești și bucătăria delicioasă. Astfel, călătorii vor putea explora bogăția culturală și natura diversă a Italiei cu ușurință.

Pentru a beneficia de aceste noi oportunități de călătorie, vă recomandăm să vizitați site-ul Aeroitalia și să rezervați biletele în avans. Asigurați-vă că verificați informațiile actualizate privind restricțiile de călătorie și regulile impuse de autorități pentru a vă asigura că călătoria dvs. se desfășoară fără probleme.

În concluzie, reluarea zborurilor către Roma din 1 iunie prin intermediul Aeroitalia deschide noi perspective pentru călătorii către Italia. Oportunitățile de conectivitate oferite vor permite explorarea capitalei și a altor destinații italiene fascinante. Nu ezitați să vă planificați călătoria și să profitați de această oportunitate de a descoperi bogăția culturală și frumusețea naturală a Italiei.