ACTUALITATEUltima ORA

Dat disparut – l-ați văzut?

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la plecarea voluntară a numitului Stoleru Vasile, în vârstă de 56 de ani, din comuna Sănduleni. Bărbatul a plecat voluntar de pe raza localității și nu a revenit până în prezent.

SEMNALMENTE:

înălţime – aproximativ 1,70 m, greutate – aproximativ 85 kg, păr negru.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri închis, cămașă de culoare bleu, geacă de blugi de culoare albastru deschis și purta încălțăminte de culoare neagră.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţie în legătură cu această persoană, sunt rugaţi să contacteze Poliția Orașului Onești, tel. 0234.312.222, Dispeceratul IPJ Bacău, tel. 0234.202.000 sau să apeleze 112.

“DISPĂRUT!

Bărbatul din imagine este tatăl meu și orice informație din partea dumnevoastră ne-ar putea ajuta.
Acesta a plecat de la domiciliu, spre serviciu, luni dimineață si avem confirmarea ca a ajuns în orașul Bacău in jurul orei șapte, moment din care nu mai avem informații despre acesta.
Oricine l-a văzut sau îl va vedea este rugat să mă contacteze sau să sune la 112.

SEMNALMENTE: înălţime – aproximativ 1,70 m, greutate – aproximativ 85 kg, păr negru. La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri închis, cămașă de culoare bleu, geacă de blugi de culoare albastru deschis și purta încălțăminte de culoare neagră.

P. S.: Distribuirea acestui anunț ar crește șansele de a-l găsi, mulțumim!”

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura