Acasă ACTUALITATE Șirul de Coincidente in cazul dublei crime de la Onesti

Șirul de Coincidente in cazul dublei crime de la Onesti

0
crima dubla onesti

​Coincidente deloc întâmplătoare in cazul dublei crime de pe strada Stirenului din Onesti.

Pare cel puțin bizar faptul ca atât cele doua victime, angajați ai Chimcomplex, au căzut in mâna ucigașului a cărui sotie a fost și ea angajata la Chimcomplex.
Aceasta a lucrat ca gestionara in cadrul combinatului chimic însă a fost prinsă ca a delapidat din cadrul unității cantități importante de Titan.

*Titan este considerat material strategic și este folosit un industria de armament!

Intre soția agresorului și Chimcomplex a apărut un litigiu iar aceasta și-a pierdut apartamentul, in încercarea păgubitului de recuperare a unei părți a prejudiciului.

Chimcomplex Borzești SA, societatea la care erau angajați cei doi muncitori uciși de Gheorghe Moroșan, este acum anchetată de Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău.

Sursa – comunicat de presa ITM Bacau

Ca urmare a informarii depuse la Inspectoratul Teritorial de Munca Bacau de catre Chimcomplex SA Borzesti, referitor la accidentul produs in dimineata zilei de 01.03.2021 in urma caruia au decedat doi salariati ai societatii, o echipa de inspectori de munca din cadrul Serviciului Control Securitate si Sanatate in Munca s-au deplasat la locul producerii evenimentului. Acestia vor cerceta accidentul in scopulstabilirii imprejurarilor si cauzelor care au condus la producerea acestuia, a raspunderilor si a masurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare si , respectiv, pentru determinarea caracterului accidentului.

Conform informarii transmise de SC Chimcomplex SA , in dimineata zilei de 01.03.2021 doi lucratori ai societatii ( P.D. lacatus mecanic, in varsta de 52 de ani si I.S. electrician, in varsta de 36 de ani) s-au deplasat la un apartament aflat in proprietatea Chimcomplex SA, din Onesti, in vederea stabilirii necesarului de materiale pentru repararea instalatiei electrice. Fostul proprietar a patruns in locuinta, in imprejurari care vor fi stabilite in urma finalizarii cercetarilor, si i-a injunghiat pe cei doi salariati care au fost declarati decedati in seara zilei de 01 martie.

Cercetarea va fi efectuata in colaborare cu lucratorii Inspectoratului de Politie Judetean Bacau.