ACTUALITATEUltima ORA

Start proiectului de dezvoltare a rețelei inteligente de gaze în Comănești

Veste excelentă anunțată de primarul Viorel Miron

Start proiectului de dezvoltare a rețelei inteligente de gaze în Comănești

Primarul orașului stațiune Comănești, Viorel Miron, a făcut un anunț important privind începerea lucrărilor la proiectul „Dezvoltarea Rețelei Inteligente de Distribuție a Gazelor Naturale la Nivelul Orașului Comănești.” Acest proiect semnificativ, finanțat prin Programul Național de Investiții – Anghel Saligny, va beneficia de o alocare financiară impresionantă în valoare de 9.544.344 de euro.

Inițiativa vine în întâmpinarea nevoilor locuitorilor din Comănești, având ca obiectiv principal extinderea și modernizarea rețelei de distribuție a gazelor naturale. Această investiție substanțială va aduce multiple beneficii comunității, contribuind la creșterea calității vieții locuitorilor și la stimularea dezvoltării locale.

Un aspect esențial al proiectului este posibilitatea de branșare la rețeaua de gaze naturale pentru toți locuitorii interesați. Prin intermediul acestui proiect, inclusiv branșamentul va fi oferit gratuit, subliniind preocuparea autorităților locale pentru a face accesibilă și avantajoasă utilizarea gazelor naturale în gospodăriile locuitorilor.

Pentru a beneficia de această oportunitate, locuitorii interesați trebuie să completeze o cerere conform modelului furnizat de Primăria orașului stațiune Comănești. Cererile completate pot fi depuse la registratura primăriei.

Primarul Viorel Miron a ținut să evidențieze importanța acestui proiect pentru locuitorii orașului.
Prin dezvoltarea rețelei inteligente de distribuție a gazelor naturale, Comănești se îndreaptă către un viitor mai sustenabil și modern.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura