Acasă Actualitate Tg Ocna – bătaia s-a lăsat cu scaune rupte, amenințări iar un...

Tg Ocna – bătaia s-a lăsat cu scaune rupte, amenințări iar un elev a ajuns la spital

0
SNPAP Târgu Ocna a transmis un comunicat de presa cu privire la incidentul de sâmbătă, 12 Iunie, altercație in care au fost implicați cinci elevi școlarizați pentru Administrația Națională din Republica Moldova.
“În seara zilei de 12 iunie 2021, în jurul orei 20.05, am fost informați cu privire la faptul că un grup de 5 elevi ai Școlii Naționale a Agenților de Penitenciare Târgu Ocna, școlarizați pentru Administrația Națională din Republica Moldova,  au fost implicați într-o altercație cu câțiva localnici, la un punct comercial din apropierea școlii.
Pentru gestionarea incidentului a fost apelat Serviciul 112, iar organele abilitate s-au prezentat la fața locului și, în prezent,  desfășoară procedurile specifice cu privire la  cercetarea incidentului.
Starea de sănătate a elevilor implicati este bună, urmând ca la nivelul școlii să fie demarată procedura de cercetare disciplinară cu privire la comportamentul elevilor în comunitate.
Menționăm faptul că, în cadrul școlii naționale,  sunt scolarizați 260 elevi, din care 20 pentru Administrația Natională a Penitenciarelor  din Republica Moldova.
În functie de evolutia cercetărilor,  vom reveni cu detalii privind situatia mentionată.
Precizăm faptul că instituția noastră de învățământ dezaprobă orice comportament contrar normelor de conduită socială din partea elevilor, drept pentru care va trata cu maximă seriozitate orice comportament necorespunzător din partea elevilor școlarizati de către instituția noastră” se arată in comunicatul transmis.

Pe surse am aflat ca unul dintre elevi ar fi ajuns totusi la spital unde ar fi primit îngrijiri medicale.

Vom reveni cu detalii.