Acasă ACTUALITATE Tg Ocna – conflict mocnit intre localnici și elevii moldoveni

Tg Ocna – conflict mocnit intre localnici și elevii moldoveni

0
bataie in strada

Tirgocnenii se așteaptă ca elevii moldoveni sa riposteze

 

Bătaia de la Tg Ocna din seara zilei de sâmbătă, 12 Iunie, când un grup de tineri, din Republica Moldova, elevi ai Școlii Naționale de Pregatire a Agenților de Penitenciar (SNPAP) și un grup de localnici nu este un eveniment singular, astfel de evenimente au loc destul de des in zona la localul cu pricina.
Vecinii ne-au declarat, sub protecția anonimatului, ca de-a lungul timpului au tot existat conflicte intre elevi și localnici. Cei mai mulți tirgocneni sunt pregătiți sa riposteze.
Unii își amintesc faptul ca in urma cu patru ani a fost nevoie de intervenția mascaților pentru a potoli conflictul de atunci.
Potrivit declarațiilor consilierului local din partea USR Tg Ocna, Cristian Barna a fost nevoie de doua apeluri pe telefonul fix al Poliției Tg Ocna și un apel pe 112 pentru ca oamenii legii sa ajungă la locul conflictului cu toate ca distanța este destul de mica.
Conflictul ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool. Inițial, elevii moldoveni ar fi consumat in exteriorul barului  băuturi alcoolice și au început scandalul intre ei, ulterior ar fi intrat peste localnici și atunci a izbucnit scandalul.

Surse neconfirmate oficial spun ca icei care ar fi pornit scandalul vor fi exmatriculați de la SNPAP Tg Ocna.