Acasă ACTUALITATE Tragedie – un bărbat ucis și altul rănit de un adolescent...

Tragedie – un bărbat ucis și altul rănit de un adolescent de 17 ani

0

Tragedie –  un bărbat ucis și altul rănit de un adolescent de 17 anii

Un bărbat a fost ucis într-un incident violent care a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 6 mai, în satul Traian din comuna Zănești, județul Neamț. Potrivit surselor oficiale, conflictul a izbucnit între doi bărbați de aproximativ 50 de ani și un adolescent în vârstă de 17 ani. Acesta din urmă ar fi aplicat mai multe lovituri cu un cuțit, provocând moartea unuia dintre bărbați și rănind grav pe celălalt.

Tragedie –  un bărbat ucis și altul rănit de un adolescent de 17 anii
Evenimentul tragic a avut loc într-un imobil din localitatea Traian, în jurul orei 21:30. Conform primelor informații, cele trei persoane erau în stare de ebrietate și au început să se certe, moment în care adolescentul ar fi intervenit cu un cuțit. Unul dintre bărbați a fost găsit decedat la fața locului, în timp ce celălalt a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile au intervenit imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a identifica cauzele care au dus la izbucnirea conflictului. Agresorul a fost reținut de polițiști și este în prezent în custodia autorităților.