Cultură & EducațieUltima ORA

Veste bună anunțată de primarul Gura Văii, Silviu Tinei

Veste bună anunțată de primarul Gura Văii, Silviu Tinei

 

Primarul comunei Gura Văii, Silviu Tinei, aduce o veste bună comunității locale prin reluarea furnizării pachetelor alimentare destinate tuturor elevilor din această zonă. Această inițiativă, care constă într-un sandwich și un fruct, vine ca o măsură de sprijin pentru familiile elevilor și un efort de a combate abandonul școlar.

Anunțul a fost făcut chiar de către primarul Tinei, care a subliniat importanța programului în susținerea familiilor și promovarea egalității între elevi. De-a lungul celor patru ani de mandat, comuna Gura Văii a implementat această inițiativă cu sprijinul fondurilor guvernamentale.

„În toți cei 4 ani de mandat, cei mici au primit această masă datorită fondurilor puse la dispoziție de Guvernul României. 4 ani la rând în care am oferit ,,un prânz,, la Școală”, a menționat primarul Silviu Tinei.

Programul nu doar că ajută părinții să economisească bani, ci și contracarează, cu succes, fenomenul de abandon școlar. De asemenea, asigură o sursă de hrană echitabilă pentru toți elevii, eliminând diferențele între ei și evitând situațiile în care unii ar putea să simtă rușine în privința hranei aduse de acasă.

„Sa aveți poftă, dragii mei, și să le mâncați sănătoși! Să vă ajute să învățați bine și foarte bine, să ajungeți cu toții oameni de bază ai comunei noastre!”, a adăugat primarul Tinei. Această inițiativă nu doar hrănește trupurile celor mici, ci contribuie și la creșterea nivelului de confort și echitate în rândul elevilor, consolidând astfel baza educațională a comunei.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura