ACTUALITATEUltima ORA

ZIUA MONDIALĂ A APEI SĂRBĂTORITA ECOLOGIST LA DARMANEȘTI ŞI ONEȘTI

ZIUA MONDIALĂ A APEI SĂRBĂTORITA ECOLOGIST  LA DARMANEȘTI ŞI ONEȘTI


Vineri, 22 martie, într-o atmosferă plină de entuziasm, comunitățile din Dărmanești și Onești au sărbătorit Ziua Mondială a Apei sub tema „Apă pentru pace”, la activități a fost prezent și subprefectul județului Narcis Jitaru.

Ambele înseamnă oportunități valoroase de educare și implicare a tinerilor în problemele de mediu. Participarea copiilor la aceste inițiative le cultivă respectul pentru natură și înțelegerea importanței protejării mediului înconjurător.
Îl felicit pe Constantin Toma, primarul liberal din Dărmănești și pe Elena Pașcu Apăvăloaie, președinte PNL Onești, pentru frumoasele evenimente organizate astăzi în comunitățile lor și pentru importanța pe care o acordă protecției mediului.” a precizat ministrul băcăuan al Mediului Mircea Fechet.

 Implicarea tuturor factorilor decizionali arată că există o conștientizare crescută și un angajament real pentru protejarea și conservarea resurselor de apă, unul dintre cele mai prețioase daruri ale naturii. Această mobilizare și preocupare pentru mediu rămân în actualitate și pe viitor, pentru a contribui la construirea unui viitor verde și sustenabil pentru toți.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura