POLITICAUltima ORA

Viraj politic – Laurențiu Neghină candidează din partea PSD

Laurențiu Neghină, primarul municipiului Onești, județul Bacău, reconfirma public : va candida pentru un nou mandat, din partea PSD.

 

6 consilieri PMP trec la PSD – echipei i se alătura Florentin Iftime 


6 din consilierii lui Laurențiu Neghină părăsesc PMP-ul și îl urmează pe Victor Laurențiu Neghina și vor face pasul la PSD. Echipei lui Laurențiu Neghină s-a alăturat și Florentin
Iftime “cel care a fost aruncat peste bord de Viziteu”- dupa cum precizeaza europarlamentarul Dragoș Benea. Decizia a fost comunicata în cadrul unei conferințe de presă desfasurata după ședința Biroului Politic Județean al PSD.

Scor de peste 70% la alegerile locale 


Dupa ce a candidat din partea PMP și a fost ales de onesteni primarul Onestiului Victor Laurențiu Neghină a declarat că speră să obțină un scor “cu cifra 7 în fața la alegerile locale din 9 iunie 2024”. Va fi un scor greu de obținut având în vedere rezultatul obținut la ultimele alegeri este de părere Dragoș Benea.
„Mulțumesc întregii conduceri a PSD pentru sprijinul acordat în ultimii ani”, a declarat Neghină.

Este de notorietate ajutorul primit de primarul Onestiului Victor Laurențiu Neghină din partea Consiliului Județean Bacău, condus de Valentin Ivancea.

„1% posibilitate să pierd procesul”

Întrebat despre “celebra dată de 26 martie “ de la Înalta Curte de Casație și Justiție în procesul pe care îl are cu Agenția Nationala de Integritate primarul Neghina a precizat ca există  doar „1% posibilitate să pierd procesul”.

Dragoș Benea – „planul de rezervă îl va construi tot domnul Neghină”


Europarlamentarul Dragoș Benea a precizat ca e convins ca primarul Neghina va candida și ca nu are un plan de rezervă: „planul de rezervă îl va construi tot domnul Neghină”, a precizat președintele PSD Bacău, Dragoș Benea.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura