ACTUALITATEUltima ORA

Ancheta ISJ Bacău în cazul incidentului șocant de la Școală

Gravitatea incidentului de la Răchitoasa a determinat inspectorul școlar general să demareze o cercetarea urgentă a aspectelor sesizate la Liceul Tehnologic.

Stirea inițială aici 


O echipă de inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean Bacău va coordona ancheta.

“În data de 27.03.2024, am fost anunțați de conducerea Liceului Tehnologic Răchitoasa că, la Școala Gimnazială Burdusaci, structură a unității de învățământ, în timpul orei de geografie de la o clasă a VII-a, a avut loc un incident între doi elevi și doi profesori, din cauza faptului că o elevă folosea telefonul în timpul orei, refuzând să îl închidă și să îl predea atunci când cadrul didactic i-a solicitat acest lucru. Fratele fetei a intervenit în conflictul verbal iscat. Împreună, l-au provocat pe profesor, pasându-și telefonul de la unul la altul.
Pentru a detensiona situația a intervenit și dirigintele clasei. În îmbulzeala creată, profesorul de geografie a fost trântit la podea de către elevul implicat în conflict, cei doi frați continuând să se amuze pe seama celor doi profesori.

Având în vedere gravitatea incidentului, inspectorul școlar general a dispus cercetarea urgentă a aspectelor sesizate la Liceul Tehnologic Răchitoasa de către o echipă de inspectori de la Inspectoratul Școlar Județean Bacău care va consilia conducerea școlii și va monitoriza ancheta desfășurată la nivelul unității de învățământ, conform legislației în vigoare” se arată în informarea de presă a Inspectoratului Școlar Județean Bacău.

De altfel si poliția a demarat o anchetă proprie, vezi știrea aici

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura