ACTUALITATEUltima ORA

ATENȚIE ȘOFERI SE CIRCULĂ ÎN CONDIȚII DE CEAȚĂ

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.

Se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate sub 200 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele: Brăila, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Olt și Tulcea.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil uscat, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună, cu excepția autostrăzii A2 București-Constanța, unde este prezentă ceața pe tronsonul kilometric 10 – 70, cu vizibilitate sub 150 de metri.

Pentru o circulație în siguranță pe timp de ceață, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanța de siguranță dintre autovehiculele, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire și să evite manevrele riscante, adoptând o conduită preventivă la volan!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura