ACTUALITATE

Ca urmare a unei avarii pe conducta de aducțiune aparținând CRAB, În municipiul Onești se furnizează apă după un program prestabilit!

În cursul acestei dimineți, CRAB S.A. (Compania Regională de Apă Bacău) a sistat furnizarea apei pe conducta de aducțiune Dărmănești – Târgu Ocna – Onești, pentru remedierea unei avarii.

Timpul estimat în vederea realizării intervenției, dar și pentru golirea și umplerea instalației, este de aproximativ 24 de ore, în condițiile în care nu apar elemente neprevăzute pe parcursul desfășurării lucrărilor. În această situație, RAJA SA este nevoită să oprească furnizarea de apă în municipiul Onești, începând de
astăzi – 27 iunie 202, ora 12,00 și până mâine, 28 iunie 2022, ora 18,00.
În acest interval și până la refacerea nivelului optim de apă din rezervoare, RAJA SA va asigura alimentarea municipiului Onești cu apă potabilă din Complexul de înmagazinare și pompare Cuciur, după următorul program:
• Luni – 27 iunie 2022, în intervalul orar 18.00 – 20.00;
• Marți – 28 iunie 2022, în intervalul orar 06.00 – 08.00.
În funcție de perioada de timp necesară pentru remediere a avariei și reluarea pompării pe conducta de aducțiune de către CRAB S.A., compania noastră va efectua toate manevrele de vane utile, în vederea reluării furnizării apei potabile în regim permanent și la parametrii optimi către toți consumatorii din municipiul Onești.
RAJA SA recomandă consumul cu moderație al apei în acest interval de timp.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vom reveni cu informații despre stadiul și evoluția lucrărilor, în situația în care vor surveni modificări.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura