POLITICA

Cosmin Iancu, noul președinte al TNL Bacău. Mircea Fechet: Tinerii sunt energia și viitorul partidului

Organizația Județeană a Tineretului Liberal Bacău a avut ședință pentru alegerea conducerii. Cosmin Iancu este noul președinte al TNL Bacău.

Președintele PNL Bacău, Mircea Fechet, a fost alături de cei peste 200 de tineri liberali la Comitetul Județean al Tineretului Național Liberal Bacău. Mircea Fechet a spus în declarațiile sale că tinerii sunt viitorul partidului și a lansat o invitație, pentru ca tot mai mulți membri să se alăture organizației liberale din județ.

„Cosmin Iancu este un tânăr cu viziune liberală, bine pregătit, care a dat dovadă și până acum de calități de lider și de bună organizare. Întreaga organizație de tineret are tot sprijinul meu în orice proiect pe care dorește să-l implementeze! Mulțumim, Ioana Iordache, pentru activitatea foarte bună depusă până acum în fruntea organizației!

M-am bucurat să văd sute de tineri liberali din județul Bacău în sală. Avem o organizație frumoasă, cu tineri care se implică în dezvoltarea Bacăului. În două dintre cele mai importante localități din județ – Moinești și Dărmănești avem chiar doi tineri viceprimari – Bogdan Legănuș și Cosmin Paerele, pe care îi felicit pentru activitatea lor. Ca ei, avem mulți alți tineri foarte bine pregătiți, iar întreaga organizație are tot sprijinul meu în orice proiect pe care dorește să-l implementeze!

Aveam 20 de ani când m-am înscris în Partidul Național Liberal, m-am maturizat în cadrul familiei liberale și a organizației de tineret. Știu cât de importantă este o echipă unită alături de care să te poți forma, mai ales la o vârstă fragedă. Tinerii sunt energia și viitorul partidului, sunt garanția noastră pentru modernizare. De aceea, eu invit în organizația noastră cât mai mulți oameni care gândesc liberal și care vor să se implice pentru binele comunităților din județ. Este datoria noastră acum să fim alături de ei și să îi ajutăm cu experiența noastră să ajungă acolo unde își doresc.”

Nou alesul președinte al TNL Bacău a spus că, din punctul său de vedere, de tineri depinde viitorul comunităților și că aceștia ar trebui să se implice mai mult și să fie o voce.

“Sunt multe motive care m-au determinat să candidez la funcția de președinte al Tineretului National Liberal Bacău. Sunt încăpățânat, iar în cazul de față mă încăpățânez prin tot ceea ce fac, prin tot ceea ce mi-am propus alături de echipa TNL Bacău și de echipa PNL, să demonstrăm că nu toți politicienii sunt la fel. Am candidat pentru că o spun mereu: cred în puterea propriului exemplu, iar noi trebuie să fim un reper și un exemplu pentru generația actuală si pentru tinerii care vin din urmă.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura