POLITICA

Nominalizare surpriza din partea presedintelui CJ Bacau Valentin Ivancea

Nominalizare surpriza din partea presedintelui CJ Bacau Valentin Ivancea

Rasturnare completa de situatie in cazul dr. Oana Mihaela Secara. Zilele trecute cunoscutul dr. onestean Oana Mihaela Secara ajungea in atentia publica ca o luptatoare impotriva celor care impun si cer purtarea de masca, iar azi, la instalarea presedintelui ales al Consiliului Judetean Bacau, Valentin Ivancea o nominalizeaza ca reprezentant al sau in Consiliul de Administratie al SJU Bacau.

Medicul onestean a participat atat la protestul din fata Prefecturii Bacau cand Alianta Parintilor organizeaza un miting pentru a-si manifesta nemultumirea fata de noile conditii impuse de a purta masca, cat si la protestul din Bucuresti cand reia o parte din discutile puse pe tapet in Bacau. De altfel, in mod cu totul si cu totul misterios discursul acesteia dispare de pe canalul de youtube.

Pentru cei care nu-si mai amintesc, dr. Secara e numita in 2013 in functia de manager interimar de catre primarul Laurentiu Neghina. Ulterior castiga concursul pentru functia de manager si primeste un mandat de patru ani pana in 2017. I se prelungeste mandatul, dar in februarie 2019 dr. Oana Secara isi da demisia.

Si, in mod curios, fix luna aceasta cand au fost organizate cele doua proteste, la Bacau si la Bucuresti,  Valentin Ivancea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, o nominalizeaza in consiliul de administratie al SJU Bacau.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura