SPORT

Pariurile sportive virtuale schimbă regulile jocului!

Pariurile sportive virtuale schimbă regulile jocului!

 

În ultima vreme s-a tot discutat despre relaxarea treptată a măsurilor de prevenire a infectării cu COVID, dar nicio veste despre când vor fi reluate jocurile de echipă și cursele sportive, pe care atâția oameni le așteaptă cu nerăbdare să revină. Iubitorii de pariuri sportive, în special, sunt curioși când vor putea să treacă din nou pragul agențiilor fizice pentru a putea pune un bilet.

 

În România, pariurile sportive reprezintă o piață ce valorează peste 2 miliarde de euro, conform ultimelor studii. Până la reluarea ritmului normal al lucrurilor, împătimiții acestor jocuri nu au de ce să-și ia adio de la pasiunea lor pentru sport, pentru că, iată, există o alternativă sigură și la fel de interesantă de a paria – alegând să pui un bilet pe sporturi virtuale, la agențiile deja consacrate în industrie.

 

Pariurile virtuale sunt plasate pe evenimente care n-au loc în realitate, ci sunt generate de un calculator. Este vorba de o tehnologie relativ nouă, care permite simularea prin algoritmi complecși a competițiilor sportive. Evenimentele virtuale organizate în scopul parierii oferă șansa de a practica acest hobby în continuare, în pofida situației actuale, însă este încă o activitate la început de drum.

 

Avantajele de a paria virtual

 

Fiind o modalitate recentă de pariere, încă nu s-au dezvoltat la maximum, așa că îți permiți să fii un novice și să înveți pe măsură ce industria crește. Deși aparent lipsește neprevăzutul și factorul uman din ecuație, hazardul permite același ritm plin de adrenalină pe care îl vei simți plasând un bilet pe sporturi convenționale. În plus, aceste competiții sunt disponibile non-stop și nu sunt afectate de pandemia Coronavirus.

 

Un al doilea avantaj îl reprezintă faptul că ai o diversitate foarte mare de sporturi din care poți alege și despre care poți afla lucruri noi, comparativ cu alternativele reale. Spre deosebire de meciurile convenționale, competițiile online se desfășoare în câteva zeci de secunde, astfel că nu trebuie să aștepți la infinit după rezultat pentru a afla dacă ai câștigat sau nu.

 

Pariază responsabil!

Fiindcă acest tip de pariuri este unul încă nou, care nu are la fel de mulți fani, ai putea crede că nu este la fel de atractiv, precum cele convenționale, care au în jurul lor adevărate comunități de împătimiți și iubitori de adrenalină.

 

Totuși recomandarea specialiștilor rămâne aceeași: practică responsabil și cumpătat pariurile online, pentru a nu cădea în exces și dependență. Chiar dacă diferă de alternativele clasice, aceleași reguli rămân valabile și în cazul acestora.

 

Este foarte important să îți monitorizezi starea de spirit atunci când plasezi un pariu virtual și să ai grijă să nu acționezi la impuls, la supărare sau din teribilism, punând în joc mai mult decât îți permite bugetul. Important este să îți menții autocontrolul și atenția asupra resurselor și să calculezi cu grijă sumele pe care vrei să le plasezi online, putând apela și la ajutorul unor specialiști în cazul în care nu te descurci singur.

Având toate informațiile la dispoziție, te poți bucura în siguranță de acest mod de divertisment din confortul propriei locuințe și, de ce nu, poți completa cunoștințele deja acumulate despre sporturile clasice cu informații noi despre jocuri video de tip multiplayer care permit acum să și plasezi pariuri virtuale!

 

Sursa foto: www.shutterstock.com

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura