ACTUALITATE

Pe ce competiții se mai poate paria în această perioadă de pandemie? Află acum soluțiile

 

În România, aproximativ 14.000 de case de pariuri și 15.000 agenții tip cazino au fost închise din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronaviroza. La început, aceste aspecte nu ar fi părut să afecteze extrem de tare desfășurarea pariurilor, pentru că acestea se puteau plasa online prin intermediul aplicațiilor și a paginilor web. Din nefericire, situația s-a schimbat dramatic atunci când marile competiții sportive, precum Campionatul European de Fotbal sau Jocurile Olimpice, au fost amânate pentru anul 2021.

 

În prezent, iubitorii de pariuri se întreabă care sunt competitiile sportive ce pot fi în continuare urmărite la televizor sau în mediul online și cum se mai poate paria în condiții de siguranță. Agenții de pariuri online, precum Smart Bet, oferă clienților o ofertă sportivă destul de versatilă și cote foarte atractive. Dă click aici pentru mai multe detalii și descoperă modalitățile de pariere.

 

Așadar, iată care sunt competițiile și jocurile de casino la care poți paria:

 

 

  • Campionat de FIFA

 

Fotbalul a fost, este și va rămâne mereu unul dintre cele mai populare jocuri de echipe a tuturor timpurilor, având rădăcinile în China antică, atunci când a luat naștere cuju, varianta simplă a ceea ce este cunoscut astăzi. Fiind așa de răspândit, toate țările au înființat școli și federații, la care participa mai multe echipe.

 

Din cauza pandemiei globale, aceste competiții au fost anulate, ceea ce înseamnă că milioane de fani nu mai pot urmări evoluția jucătorilor preferați și nici nu mai pot plasa pariuri așa cum erau făcute în trecut. Grație jocului de FIFA, marele agenții de pariuri organizează, în prezent, dispute între echipe virtuale, controlate prin calculator sau PS4 de o persoană. Astfel, amatorii acestui sport pot urmări aceste meciuri în transmisiune directă și pot paria sume de bani pe echipa gazdă sau oaspete. Cotele sunt stabilite în funcție de puterea și notorietatea fiecărei echipe în parte, dar se ține cont și de iscusința jucătorului.

 

 

  • Pariuri pe numere – Smart 6

 

Acesta este un joc de noroc virtual, similar loteriei clasice, în care se aleg șase numere, dar de această dată, din 24. Plăcerea acestuia constă în posibilitatea unei mize destul de mici, existând posibilitatea unui câștig substanțial. Se desfășoară din 5 în 5 minute și reprezintă o activitate recreațională inedită.

 

Chiar dacă acest joc era practicat mai mult în interiorul agențiilor, în prezent, este disponibil și în mediul online, iar culorile vii ale bilelor numerotate îți va garanta aceeași doză de distracție.

 

 

  • Curse de Caini si de Cai

 

Dacă îți place adrenalină, atunci cursele de câini și cele cai sunt potrivite pentru stilul tău. Desfășurându-se la un interval de 5-6 minute, acestea sunt, de fapt, înregistrări, ceea ce garantează posibilitatea de pariere și în această perioadă.

 

 

  • Pariuri mai neobișnuite

 

Pentru diversificarea activităților, multe agenții de pariuri au introdus diferite opțiuni mai neobișnuite de pariere. De exemplu, un client poate paria pe temperatura maximă și minimă din zilele următoare sau în ce interval orar va ploua sau nu. Cotele sunt stabilite consultând prognoza meteo și datele specialiștilor.

 

Indiferent de competiția sau activitatea pe care pariezi, trebuie să ai în vedere o bună gestiune a banilor tăi. Nu te grăbi și analizează foarte bine toate circumstanțele înainte de a plasa un pariu online.

 

sursa foto: unsplash.com

 

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura