Acasă Actualitate Primarul Neghina întinde o mâna de ajutor bătrânilor care vând la colțul...

Primarul Neghina întinde o mâna de ajutor bătrânilor care vând la colțul pieței

0

Pe modelul implementat in cadrul altor administrații publice locale, primarul municipiului Onesti, Victor Laurențiu Neghinā a anunțat ca va propune un proiect de hotărâre prin care  se vor aloca cu caracter permanent 5 tarabe în Piața Agroalimentara, având regim de tarabe sociale. Acestea vor putea fi folosite, cu titlu gratuit, de persoanele care comercializează cateva legume sau fructe.

In zona străzii B-dului Republicii nr.64, colt cu strada Doctor Victor Babeș alte 3 tarabe sociale vor fi amplasate în zona străzii B-dului Republicii nr.64 si va fi o piața volantā.
Jandarmii nu vor mai amenda persoanele  care vând legume pe străzi, ci le vor duce în spațiile special amenajate din piețe.

Pentru implementarea in bune condiții a acestui proiect se va ocupa Administrația Piețelor Onești cu ajutorul Poliției Locale. Sa speram ca și vor reuși.

De neînțeles este totusi faptul ca cei care vând produse din propria gospodărie (precum pătrunjel, leuștean, mărar, oua, lapte) sunt “ Izgoniți” la colț de piata. Cu siguranța administratia pieței Onesti  ar putea face ordine și in aceasta speța.

Primarul Onestiului Victor Laurentiu Neghina isi dorește sa fie funcționale pana la sfârșitul lunii Aprilie.