SOCIAL

Tânăr bănuit de furt calificat, reținut de polițiștii de la transporturi

Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au reținut, un tânăr de 25 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

La data de 22 iunie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 18/19 și 21/22 iunie a.c., persoane necunoscute au pătruns în punctele de lucru a două societăți comeciale din localitate, de unde ar fi sustras validatorul cu bancnote din automat.
La fața locului, echipa operativă a stabilit că, la punctele de lucru ale celor două societăți comerciale ce au ca profil de activitate spălătorie auto, cutiile de colectare amplasate pe fiecare pistă erau întredeschise, din interior fiind reclamată sustragerea sumelor de bani.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați doi tineri, de 22 și 25 de ani, ambii din județul Galați, bănuiți de comiterea faptelor.
Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Bacău au efectuat două percheziții domiciliare la imobilele celor doi bănuiți, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mijloace materiale de probă.
La data de 25 iulie a.c., tânărul de 25 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Descoperă mai multe la Acum TV

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura